Oracle Weblogic Server

Weblogic Admin Console URL Değiştirme

Dünyanın tartışmasız en iyi uygulama sunucusu malum Weblogic. Meyve veren ağaç taşlanır misali Weblogic de bu sıralar yoğun bir şekilde saldırı almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gelen bir talep üzerine Weblogic uygulama sunucusunun adres erişim bilgilerini değiştirebilir miyiz diye soru yöneltildi. Cevap olarak evet bunu yapmak mümkün netice itibari ile bir yazılım : )

Öncelikle aşağıdaki adımları uygulayınç

* Domain Structure altından Domain Name seçin.

* Sırasıyla Configuration > General sekmeleri altındaki Advanced tıklayın.

* Advanced kısmında bulunan Console Context Path yeniden düzenlenerek, URL adresini değiştirebilirsiniz.

 

 

Ben adresi ” yonetici ” olarak değiştirdim sizde istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. işlemleri yaptıktan sonra kaydedip servisleri yeniden başlattığınızda aktif hale geldiğini göreceksiniz.

URL; http://ip_adresi:7001/yonetici

Bugra Parlayan

I use this blog in my spare time to jot down thoughts and share my professional experiences. It’s my personal space to unwind and reflect. Feel free to share or reuse anything you find helpful here — just a small thank you is more than enough :) You can reach me at: bugra[@]bugraparlayan.com.tr

Related Articles

Back to top button
Close